Пламен Нунев пожела успех на футболистите от „Дунав“ в предстоящите мачове - ruse.utre.bg

Пламен Нунев пожела успех на футболистите от „Дунав“ в предстоящите мачове

20 март 2017, 18:58 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

Приоритет на ГЕРБ на националното и регионално ниво е развитието на българския спорт

Приоритет в програмата на ГЕРБ на националното и регионално ниво е развитието на българския спорт, каза по време на срещата си с футболистите от „Дунав“ този следобед на едноименния стадион в Русе водачът на листата кандидати за народни представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев. Той бе гост на тренировката и се снима с тима от „А“ група.

 

Примерът на Община Русе е показателен за вниманието, което отделяме в това направление. Русе бе определен за Европейски град на спорта за 2016 година, като бяха проведени над 100 спортни събития, посетени от хиляди зрители, отбеляза Нунев.

 

В програмата за този мандат на кмета Пламен Стоилов са заложени дейности по изграждането на поне 10 нови площадки за фитнес на открито, модерен закрит плувен басейн с олимпийски размери и подобряване състоянието на спортните зали и игрищата в дворовете на общинските училища и детски градини.

 

Особено внимание се обръща на футбола и резултатите не закъсняха благодарение на вашата всеотдайност и себераздаване на терена, посочи той.

 

Ще продължим да работим по изграждане и подобряване на качеството на спортната инфраструктура като съвместно с общините ще се изграждат, модернизират и оборудват открити многофункционални спортни площадки и съоръжения, увери Пламен Нунев.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета