На Светли понеделник Ротари клуб прави празник за децата в Парка - ruse.utre.bg

На Светли понеделник Ротари клуб прави празник за децата в Парка

16 април 2017, 09:00 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Игрите са подбрани така, че децата да могат както да изразходват енергията си, така и да си починат

За четвърта поредна година Интеракт клуб Русе, проект на Ротари клуб Русе,  организира „Великденско съкровище“. Младежите канят малки и големи да се включат в различни игри в Парка на младежта на 17 април 2017 г., понеделник.    Началото е в 11 часа, а ентусиастите ще се състезават във великденска щафета, пролетна надпревара и много други забавления. Не пропускайте и томболата от 14 и 18:30 часа с големите награди! Целият ден ще е изпълнен със забавления, с много музика и танци, а за най-добре представилите се ще има и сладки награди. Събитието цели да подари един по-различен, по-забавен и по-сладък ден на малчуганите на нашия град. То е  и част от инициативите, предприети от Ротари клубовете, по случай 80 годишнината на ротарианството в Русе.

   Предвидените игри във „Великденско съкровище“ включват и: „Във вихъра на танца“, „Направи и полети“, „Украси своята кошничка“, „Колкото повече – толкова повече“, „Преобрази се“.

   Клуб Интеракт Русе е съставен от усмихнати, амбицирани млади хора /12-18г./ ,  пълни с енергия и идеи.

   Проектът им „Великденско съкровище“ ще се състои за четвърта поредна година, като от самото начало бе изненадващо успешен и събра деца от цялата област. Игрите са подбрани така, че децата да могат както да изразходват енергията си, така и да си починат. Разбира се, не отсъстват наградите – сладки лакомства и за победителите в игрите, и за победените. Нововъведенията тази година са талоните, които се раздават на участниците като на едни истински състезатели, и томболата, за която организаторите са предвидили страхотна голяма награда! Не забравяйте да присъствате на тегленето на печелившите от 14 и 18:30 часа.

   Младежите от Интеракт ще ви чакат от 11 часа на 17 април в Парка на младежта, въоръжени с широки усмивки и всевъзможни забавления! Заповядайте!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета