ДГ „Червената шапчица“ чества своя 40-и рожден ден - ruse.utre.bg

ДГ „Червената шапчица“ чества своя 40-и рожден ден

26 април 2017, 13:06 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

    Малчуганите имаха специално подготвена празнична програма от песни и стихотворения, а накрая имаше и вкусна торта,

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Детският клуб „Добро сърце“ навърши пет години

Днес, ДГ „Червената шапчица“ чества  своя 40-и рожден ден. На празника в двора на детското заведение присъства Ирена Петрова – директор на дирекция „Култура и образование“, Сашо Щерев – началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт“, Пенка Димитрова - първата директорка на детската градина, Росица Георгиева – общински съветник и представител на Регионалното управление на образованието, гости и всички деца от градината.

Теменужка Тодорова – директор на ДГ „Червената шапчица“ отправи специални поздравления към всички присъстващи и им пожела да продължават да се грижат всеотдайно за децата от детската градина.

Ирена Петрова поднесе поздравителен адрес на директорката от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов. „Пожелавам здраве, много вдъхновение на целия екип на ДГ „Червената шапчица“, а на децата да останат такива през целия си живот“, допълни Петрова.

Малчуганите имаха специално подготвена празнична програма от песни и стихотворения, а накрая имаше и вкусна торта, с която възпитаниците на градината ще се подсладят.

От пет години в градината е сформиран и единствения в областта клуб“Добро сърце“, по идея на регионалния представител на Комисията за защита от дискриминация в Русе Валентина Николаева. На неговите заседания учителите правят специални уроци за толерантността и недискриминацията във възпитанието и обучението.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета