Русенчета с награди от фест "Music, my love!" в Букурещ - ruse.utre.bg

Русенчета с награди от фест "Music, my love!" в Букурещ

01 май 2017, 13:45 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Николай Радев и Калиния Неделчева са от Вокално студио за поп и джаз "Икономов"

С две награди се завърнаха от Букурещ двама изпълнители от Вокално студио за поп и джаз "Икономов" - Николай Радев и Калиния Неделчева. Това е първо тяхно участие във фестивала "Music, my love!", който се състоя на 29 април в румънската столица. 

 

Фестивалът се проведе в  направления - "Румънска поп музика", "Международна поп музика" и "Фолклор". Николай Радев се яви в направление "Международна поп музика" и спечели втора награда в първа възрастова група от 5 до 7 годишна възраст. Калиния Неделчева се представи в  "Румънска поп музика", където спечели втора награда и "Международна поп музика"- с първото място в първа възрастова група до 7 годишна възраст. Тя получи и покана за участие във фестивала "Andantino&q uot;, който ще се състои на 17 юни тази година в гр. Буфтя, Румъния. 

Всички наградени участници получиха от организаторите на фестивала статуетка, грамота и предметни награди. Вокалният педагог на русенските таланти маестро Вили Икономов получи награда  - почетна грамота и предметна награда, както и покана за участие в международното жури на фестивала "Andantino".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета