National Geographic KIDS гостува в Русе на 7 май - ruse.utre.bg

National Geographic KIDS гостува в Русе на 7 май

06 май 2017, 14:58 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Образователната обиколка на National Geographic ще е от 12:00 часа на площад „Св. Троица“

 „Учи, забавлявайки се!“ е мотото, под което National Geographic KIDS за трета поредна година отправя предизвикателство към всички любознателни деца в нашата страна. Активностите по време на образователната обиколка „Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ“ са вдъхновени от изследователския и научен опит на National Geographic и целят да подобрят знанията на децата по един съвременен и забавен начин. 

„Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ“ предлага на децата многобройни игри и работилници – викторината „Невероятно, но факт! „, игрите „Познай думата“ и „Познай динозавъра“ заедно с холограми на древни влечуги, оцветяване с боички на касички-динозаври, моделиране с глина, експозиции на открито, щура лаборатория и още много други. 

Тази година веселото градче на National Geographic KIDS гостува в осемте най-големи града в България. В Русе събитието е отложено за 7 май. По традиция хиляди деца и техните родители участват в целодневните занимания, които са напълно безплатни. 

В град Русе Детската образователна обиколка на National Geographic ще се състои от 12:00 часа на площад „Св. Троица“. 

„Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ“ се провежда с генералното партньорство на Банка ДСК и с любезното съдействие на Столична община, Община Пловдив, Община Варна, Община Бургас, Община Русе, Община Стара Загора, Община Велико Търново и Община Плевен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета