Фирми помогнаха на младежи с увреждания да отидат на цирк - ruse.utre.bg

Фирми помогнаха на младежи с увреждания да отидат на цирк

25 май 2017, 10:28 | Русе утре
  • Снимка:
    Пенка попова

    Тази благотворителна инициатива е на сдружение „Смело сърце“

Осигурените 42 билета са подарени на децата и на техните майки

Пъстра група от щастливи хора се събра снощи пред зала „Булстрад арена“за гастрола на „Большой Московский цирк" в Русе. В групата имаше деца и младежи със специфични потребности и техни придружители. Председателката на сдружение „Смело сърце“, Стойка Панагонова започна подготовката на посещението преди повече от месец. Тя направи възможно това прекрасно събитие като проведе редица разговори с организаторите на гастрола на цирка в България и с потенциални дарители. На призива се отзоваха фирмите „СНК Логистик“ ООД и „Нетуоркс – България“ ЕООД, които осигуриха средства за закупуване на билетите. Фирма „Degris Events“, организатор на цирка, дари безплатни билети за част от посетителите, а за други направи отстъпка в цената. Осигурените 42 билета са подарени на децата и на техните майки  със смели сърца, както и на младежи с тежки физически увреждания – членове на Бюрото за социални услуги.

Тази благотворителна инициатива на сдружение „Смело сърце“ успешно се нарежда до ежегодно  провежданите фестивал „Светът е за всички“, детско утро „Коледата е за всички“, дарения за Коледа и Нова година и др.

Сдружението се подготвя да осъществи в най-скоро време планираното в клуб „Майки със смели сърца“ дългоочаквано посещение на зоологическата градина в гр. Букурещ. Очакванията са то също да изпише усмивки на лицата на деца и младежи със специфични потребности, на техните близки и да внесе лъч на щастие в трудното им ежедневие. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета