Празнично детско шоу за 1- ви юни в ДГ „Слънце“ - ruse.utre.bg

Празнично детско шоу за 1- ви юни в ДГ „Слънце“

31 май 2017, 13:16 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Модно дефиле на деца от третите групи „Ние сме природозащитници” с костюми, изработени от природни и еко материали

В навечерието на 1-ви юни – Международен ден на детето, децата и учителите от детска градина „Слънце” организираха празнично шоу.

Дворът на сградата на детското заведение на ул. „Доростол“ 24 се превърна в зелена празнична сцена, която събра деца и от четирите филиала на детската градина. За децата бяха подготвени много изненади, изпълнени със смях, веселие и забавни и спортни игри като: „Горска дискотека”, „Бърборани - Сладурани”, „Детство мое” и др.

Отличилите се през учебната година в различни национални и международни инициативи малчугани бяха приветствани на фона на празнична музика. Кулминацията в програмата беше Модно дефиле на деца от третите групи „Ние сме природозащитници” с костюми, изработени от природни и еко материали – част от дейностите по проект „Обичам природата – и аз участвам” към ПУДООС. В края на празничното шоу, което прерастна в забавна дискотека, младите художници от детската градина представиха своите умения по рисуване на асфалт, където претвориха празните полета в палитра на красота чрез цветовете на дъгата.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета