Малки абитуриенти изпрати ДГ „Щастливо детство“ в Долна Студена - ruse.utre.bg

Малки абитуриенти изпрати ДГ „Щастливо детство“ в Долна Студена

31 май 2017, 14:55 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Ценово

  • Снимка:
    Пресцентър Община Ценово

Кметът Николай Николов пожела на бъдещите първокласници да изживеят едно безгрижно лято с много игри и развлечения

Възпитаниците и преподавателите на Детска градина „Щастливо детство“  в село Долна Студена изпратиха с мило тържество своите абитуриенти. Бъдещите първокласници получиха много подаръци от ръководството на Община Ценово, от кмета на селото, от детското заведение. Освен свидетелството за завършено предучилищно възпитание малчуганите ще пазят като скъп спомен и академичната шапка с надпис на випуска.

По време на тържеството момичетата и момчетата показаха, че са напълно готови да прекрачат прага на училището на 15 септември. С много песни, танци и стихотворения възпитаниците на детското заведение показаха наученото през годините пред родителите си и гостите на празника. Малчуганите посрещнаха с китка цвете зам.-кмета на община Ценово Ваня Игнатова, председателя на Общинския съвет Галина Георгиева, много местни общественици. „Никога не забравяйте вашите първи учителки. Те ви дадоха основата да израснете и да бъдете достойни граждани на нашата прекрасна Родина“, каза в поздравлението си към децата Игнатова. Кметът на селото Николай Николов пожела на бъдещите първокласници да изживеят едно безгрижно лято с много игри и развлечения, защото след това трябва да залегнат на уроците. Празникът премина под мотото „Довиждане детска градина, здравей училище!“

Тържества за изпращане на предучилищните групи бяха организирани във всички детски градини в населените места на община Ценово.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета