Денят на детето започна с празнична програма - ruse.utre.bg

Денят на детето започна с празнична програма

01 юни 2017, 15:24 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Събитията днес продължават с шоу спектакъла „В света на щастието“ от 18 ч. до Вазата

Днес, пред Доходно здание, празничният 1-ви юни – Международен ден на детето, започна с концерт на Общински детски център за култура и изкуство на тема „При нас е весело“.

С песни, танци и пъстра програма се представиха детските формации на ОбДЦКИ с ръководител Юлия Енчева. За публиката бяха предвидени много забавни игри и награди.

Събитията днес продължават с шоу спектакъла „В света на щастието“ от 18 ч. до Вазата, с водещ - приказния герой Попи и участието на 30 приказни героя, като програмата ще включи и изпълнения на деца от ОбДЦКИ, клуба по спортни танци „Настроение“ с ръководители сем. Деспотови, вокална група „Приста“ с ръководител Доротея Бальовска и състава за детски народни танци с ръководител Пенка Филипова. Също в Парка на младежта, от 11 до 20 ч., на разположение за малчуганите е оборудван пожарен автомобил. Децата ще се запознаят отблизо с интересни  демонстрации и занимания, организирани от служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Вечерта, в 20 ч., пред Община Русе, площадът ще бъде огласен от оперетата „Ани в царството на цветята“, написана специално за Русенската детска опера.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета