Много изненади поднесе вчерашният празник на децата от Ценово - ruse.utre.bg

Много изненади поднесе вчерашният празник на децата от Ценово

02 юни 2017, 15:03 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Ценово

На импровизираната сцена дефилираха героите от незабравимите детски приказки - Хитрата Лисана, Кумчо Вълчо, Пипи Дългото чорапче, Приказната фея

До късните часове на 1 юни продължиха празничните прояви, посветени на Международния ден на детето в населените места на община Ценово. Многобройните изненади, подготвени от детските градини и учебните заведения, не престанаха през целия ден. Доброто настроение, веселите шеги и закачки предизвикаха широки и продължителни усмивки по детските лица.

В двора на училище „Христо Ботев“ в Ценово за малките и големи момичетата и момчета беше организиран карнавал. На импровизираната сцена дефилираха героите от незабравимите детски приказки - Хитрата Лисана, Кумчо Вълчо, Пипи Дългото чорапче, Приказната фея, Злата магьосница, Котаракът в чизми, Златната рибка, Червената шапчица. Желанието за веселие, игри, музика и танци на всички присъстващи надделяха над силата на злата вещица. Златната рибка без никакви усилия изпълни по три желания на участниците. Организаторите на празника бяха подготвили много игри, в които се включиха по-голямата част от присъстващите. Най-много емоции се вихриха около „Музикалното столче“, „Ловец и зайци“, подскоците с балони, бягането с чували, пукането на балони. Участниците разкриха и част от творческите си таланти в конкурса „Гласът на Ценово“. Малките палавници бяха поздравени от секретаря на общинската администрация Мария Найденова. „Този ден е най-слънчевият, най-веселият и жизнерадостен празник, защото е посветен на вас, децата от целия свят. Вие сте най-хубавият подарък в живота ни, нашето бъдеще, нашата надежда и вяра в доброто“, се казва в поздравителния адрес от председателя на Общинския съвет Галина Георгиева.

Етикети
децашоу1 юни


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета