Русенската полиция получи седем нови автомобила - ruse.utre.bg

Русенската полиция получи седем нови автомобила

12 юни 2017, 12:18 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Областна управа

  • Снимка:
    Пресцентър Областна управа

  • Снимка:
    Пресцентър Областна управа

На събитието бяха Пламен Нунев, Валентин Колев и полицейски началници

Днес, 12.06.2017 г., пред сградата на ОДМВР Русе бяха представени седем нови автомобила, предназначени за контрол на пътното движение на цялата територия на ОДМВР Русе.

На събитието присъстваха народният представител Пламен Нунев, заместник- областният управител Валентин Колев, директорът на ОДМВР Русе Теодор Атанасов и неговият заместник -Илиян Енчев, началникът на сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Михаил Манов, началници на Районните управления „Полиция“ в гр. Бяла, гр. Две могили, гр. Сливо поле и гр. Ветово, служители и граждани.

В своето поздравление, Колев изрази удовлетвореност от получаването на новите автомобили. Така ще бъде улеснена работата на служителите за осигуряване на по-спокойното движение на пътя и повишаване авторитета  на служителите, работещи по пътния контрол, и че тяхната работа ще допринесе за намаляване на пътния травматизъм.

Последва предаване на ключовете на автомобилите на служители от сектор „Пътна полиция“  и началниците на Районните управления, след което присъстващите бяха запознати с оборудването на новите автомобили и техните възможностиКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Новините