Официалното откриване на Републиканското отборно първенство по тенис на корт снощи - ruse.utre.bg

Официалното откриване на Републиканското отборно първенство по тенис на корт снощи

04 юли 2017, 09:00 | Русе утре
 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

  По време на откриването, беше връчен плакет за кмета Пламен Стоилов в знак на благодарност за подкрепата и цялостния принос за тениса в град Русе

 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

В състезанието участват момчета и момичета до 12 години от 32 отбора от цяла България

 

       Снощи, в спортна зала „Дунав“ се проведе официалното откриване на Републиканското отборно първенство по тенис на корт до 12 години. Старта на събитието беше даден от зам.-кмета по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков. На събитието присъстваха и зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров,еселин Богданов – директор на ОП „Спортни имоти“, г-жа Катерина Генова – главен секретар на БФТ (Българска федерация по тенис), г-н Огнян Илиев – вицепрезидент на БФТ, Атанас Георгиев – председател на треньорския съвет на БФТ и  Пресиян Коев - отговорник развитие към БФТ.

      Наков връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов и приветства участниците. „ Убеден съм, че днес вие сте новите бъдещи звезди в тениса на нашата държава, с които ще се гордеем, че сме българи. Именно турнири като този каляват талантите на България и дават възможност за развитие на младото поколение“ каза  Наков.

       По време на откриването, беше връчен плакет за кмета Пламен Стоилов в знак на благодарност за подкрепата и цялостния принос за тениса в град Русе.

       В състезанието участват момчета и момичета до 12 години от 32 отбора от цяла България. Организатори на събитието са тенис клуб "Приста" и Община Русе.

 

 


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета