Сдружение „Еквилибриум“ спечели конкурс на Община Силистра по проект „Приеми ме 2015“ - ruse.utre.bg

Сдружение „Еквилибриум“ спечели конкурс на Община Силистра по проект „Приеми ме 2015“

08 юли 2017, 09:00 | Русе утре
  • Снимка:
    КСУДС

До момента са проведени едно базово и две специализирани обучения на екипа по приемна грижа

Сдружение „Еквилибриум“ спечели конкурс на Община Силистра за организиране и провеждане на обучения и супервизия по Проект „Приеми ме 2015“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Това е поредното признание за капацитета на експертите на русенското сдружение. До момента са проведени едно базово и две специализирани обучения на екипа по приемна грижа, представители на РДСП, ОЗД, доставчици, приемни родители, както и една индивидуална супервизия на всички приемни семейства в Силистренска област, две групови и една индивидуална супервизия на екипа по приемна грижа в Силистра.

Темите, които са включени в специализираните обучения са: Екипната работа в приемната грижа; Права на децата; Нагласите и ценностите в социалната работа; Детско развитие и идентичност и ролите в запазване на идентичността на ОЗД; Приемната грижа в системата на закрила и услуги; Загубата и раздялата; приложение в приемната грижа; Поведение на детето в приемно семейство, дисциплина и не-приемливо поведение, причини; Биологичните връзки в приемната грижа и др.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета