Демонстрация по тенис на корт от хора с физически увреждания - ruse.utre.bg

Демонстрация по тенис на корт от хора с физически увреждания

07 август 2017, 09:33 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Под надслов „Твоята стъпка напред”

Днес, в тренировъчните зали на „Булстрад Арена”, се проведе демонстрация по тенис на корт от хора с физически увреждания под надслов „Твоята стъпка напред”.

Събитието уважи директорът на дирекция „Култура и образование” Ирена Петрова, която връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов на председателя на „Тенис клуб Русе” Таня Станчева. Петрова пожела успех и вдъхновение на участниците, като изрази възхищението си от идеята за инициативата.

„Събитието има мисията да вдъхновява и демонстрира способностите на човешкия дух, водени от желание за развитие. Тук сме, за да мотивираме хората с увреждания да бъдат активни и да излязат от домовете си”, каза  Станчева.

Спортната демонстрация се проведе с участието на националните състезатели Мария Петрова, Зоя Чавдарова, Калин Асенов, Владимир Гюров и техните треньори Станимир Стойчев и Борис Томов. Организатори на обществено-значимата инициатива са Българската федерация по тенис и Тенис клуб Русе с подкрепата на УМБАЛ Русе АД.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета