С концерт, игри и забавления Младежкият дом чества Международния ден на младежта - ruse.utre.bg

С концерт, игри и забавления Младежкият дом чества Международния ден на младежта

09 август 2017, 14:08 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Празнична младежка инициатива по случай Международния ден на младежта – 12-ти август

Общински младежки дом Русе, съвместно с Младежки информационно консултантски център Русе, Сдружение „Вдъхновение“, Община Русе, Фондация „Русе – град на свободния дух“ и ЦРЧР организира празнична младежка инициатива по случай Международния ден на младежта – 12-ти август.

Този ден дава възможност на държавите по света да разгърнат потенциала на младите хора, да отбележат техните постижения и да планират начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на обществото. Денят предоставя уникалната възможност за това - младите хора да бъдат интегрирани в процеса на вземане на решения на глобално, национално и местно ниво. По този повод състави към младежкия дом - балет „Импулс“, мажоретен състав „Екстрийм“, Фолклорно танцово студио „Зора“ и Вокална група „Приста“ ще изнесат концерт на сцена, издигната зад Вазата в парка на младежта, а клубът по шах и клубът по ушу ще представят демонстрации в двата вида спорт.

От 16 ч., в сградата на Младежкия дом, ще се проведе дискусия с младежи от Младежкия парламент на тема „Младежки паралели във времето“. През цялото време в парка ще се организират игри на открито от детството - дама, скачане на въже и много други. Младежките работници, заедно с консултанти и специалисти от МИКЦ Русе, ще проведат информационна кампания и раздаване на флаери за дейностите в центъра и дома и възможностите за включване на младите хора в различни инициативи, акции и кампании. Празникът ще завърши с хепънинг, а ние ви очакваме на 11 август от 18 часа в Парка на младежта  ще се празнува Международния ден на младежта.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета