Депутатът Пламен Нунев с кметове откри детска площадка - ruse.utre.bg

Депутатът Пламен Нунев с кметове откри детска площадка

26 август 2017, 16:41 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

Това, което обещахме преди 2 години вече е реалност. Пазете го и го ползвайте със здраве“, пожела в словото си кметът на Борово Валентин Панайотов

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, кметът на Община Борово Валентин Панайотов и кметът на село Батин  Бахри Ефраимов откриха днес нова детска площадка, изградена със средства от общинския бюджет. Това стана по време на официална церемония с участието на Негово Високопреосвещенско Русенски митрополит Наум и духовници от Русенска епархия в центъра на населеното място. Народният представител акцентира в обръщението си към гостите и местните жители върху постиженията на Община Борово през отминалите 2 години от мандата, както и върху предстоящите ремонти на основни улици в град Борово и други населени места, реализацията на проекти с европейски средства и пр. Пламен Нунев пожела кмета на Батин да е активен, както досега, и да осъществява успешно плановете си с подкрепата на общинската администрация. Това е залог, че нещата постепенно ще стават.

 

„Надсловът от предизборната кампания през 2015 година – „Видими резултати за Батин“, е факт. Това, което обещахме преди 2 години вече е реалност. Пазете го и го ползвайте със здраве“, пожела в словото си кметът Валентин Панайотов, като наред с това пожела да в селото да има повече деца.

 

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета