Представиха новия волейболен клуб „Дунав Русе“ - ruse.utre.bg

Представиха новия волейболен клуб „Дунав Русе“

12 септември 2017, 15:31 | Русе утре
  • Снимка:
    Булстрад Арена

    Дюлае представи новата структура на ВК „Дунав Русе“, амбициите клубът в най-краткосрочен план да играе в „А“ група и проекта за детско-юношеската школа

Беше подписан Меморандум за сътрудничество от Стефан Дюлае и Иван Драндийски

Днес, на пресконференция в „Булстрад Арена“ беше представен волейболен клуб „Дунав Русе“. На събитието присъстваха Стефан Дюлае -новият председател на управителния борд на Волейболен клуб „Дунав Русе“, Петър Шопов - новият старши треньор на клуба, Борислав Велков, Валери Андреев, Весела Тодорова – членове на управителния съвет на клуба, Иван Драндийски – представител на „Булстрад Арена“, Ивелин Димитров – представител на „Линамар Монтюпе“ и Константин Стойков – състезател.

             Дюлае представи новата структура на ВК „Дунав Русе“, амбициите клубът в най-краткосрочен план да играе в „А“ група и проекта за детско-юношеската школа. „Нашата цел е да се борим срещу демографската криза, да накараме младите хора отново да влязат в залите и да направим отбор, който да представлява Русе в България, Европа и по света.“, сподели още новият председател на клуба.

„Част от нашите планове и приоритети още от изграждането на
„Булстрад Арена“ бяха да имаме отбор на национално и европейско ниво и сме щастливи, че успяхме да го реализираме“, допълни мениджърът на „Булстрад Арена“ Иван Драндийски.

          Новият треньор Петър Шопов сподели, че отборът е изграден от състезатели от Русе и са привлечени опитни играчи отново да се върнат в родния си град – Иван Иванов и Ангел Павлов. През месец октомври се очаква да се проведе първия официален мач в „Булстрад Арена“.

В края на пресконференцията беше подписан Меморандум за сътрудничество от Стефан Дюлае и Иван Драндийски.

 

 

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета