„МБМ Металуърк ООД“ разширява производството си в Русе - ruse.utre.bg

„МБМ Металуърк ООД“ разширява производството си в Русе

15 септември 2017, 13:21 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

С ново разширение на производствената сграда и нова автомобилна линия за прахово боядисване

       Днес официално бяха открити ново разширение на производствената сграда на „МБМ Металуърк ООД“ и нова автомобилна линия за прахово боядисване. На събитието присъстваха посланикът на Италия в България Н.Пр. Стефано Балди, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, главният архитект на Община Русе арх. Живка Бучуковска, директорът на дирекция „Икономика и управление на собствеността“ Нели Миткова, президентът на Конфиндустрия България Мария Луиза Мерони; управителят на „МБМ Металуърк ООД“ Адриано Орланди, гости, сътрудници, предприемачи и служители във фирмата.

Орланди заяви, че събитието е изключително важно и се дължи преди всичко на доброто сътрудничество с местната власт и безпрецедентната подкрепа на фирма „Мерони“     .

       „С откриването на новото предприятие доказваме, че с постоянни усилия и желание успешно интернационализираме производството“, заяви  Мерони и увери, че именно Русе е подходящото място за това.        

       В приветствието си към присъстващите, Стоилов определи стъпката към разширяване на производството като сигурно доказателство, че градът се развива като добро място за инвестиции и поздрави ръководството на „МБМ Металуърк“ и „Мерони“ за професионализма и приноса им за утвърждаване на Русе като индустриален център с високи перспективи.

       „МБМ Металуърк ООД“ е фирма, съществуваща на българския пазар от 2005 г., като част от собствеността на италианската фирма „Мерони“, основана  през 1963 г. Работи с международни фирми, обхващащи широка гама от сектори: автомобилостроене, производство на мотоциклети, домакински електроуреди, мебели, градинска техника, части за асансьори, фитнес и вендинг машини.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета