Отличия за русенците Николай Радев и Жулиета Иванова - ruse.utre.bg

Отличия за русенците Николай Радев и Жулиета Иванова

02 октомври 2017, 10:54 | Русе утре
  • Снимка:
    РИОСВ Русе

  • Снимка:
    РИОСВ Русе

От Международния фестивал "Angel voice" в Сърбия

От 29 септември до 1 октомври в Белград, Сърбия, се състоя Международния фестивал "Angel voice", където своя талант изявиха участници от Сърбия, България, Румъния, Македония, Босна и Херцеговина, Хърватия, Италия, Словения и Турция. Сред тях бяха и Николай Радев, Кристина Тодорова и Жулиета Иванова - изпълнители на Вокално студио за поп и джаз "Икономов" при ВЧ "Зора"-Русе с ръководител Вили Икономов.

Участието на Николай Радев и Жулиета Иванова във Фестивала им донесе поредните отличия. Николай Радев спечели трета награда в неговата възрастова група - "Baby angel", в направление "Best singer". Жулиета Иванова участва в две направления - "Best singer" и "Best new song". В направлението за изпълнители тя спечели първа награда в групата "Young angel". В направлението за нова авторска песен, Жулиета Иванова представи песента "Моята любима" по музика на композитора Розалия Тасева, текст Румен Ченков и аранжимент Симеон Сомлев. В това направление Жулиета Иванова печели втора награда.

На 6, 7 и 8 октомври на Николай и Кристина им предстои да участват и в конкурса "Северно сияние", който ще се състои в Русе. Неговото 21-во издание тази година е първото събитие за октомври в Есенния салон на изкуствата и културата на Община Русе. Входът и за трите конкурсни дни е свободен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета