Пенсионери от Караманово и Новград заедно честваха 1 октомври - ruse.utre.bg

Пенсионери от Караманово и Новград заедно честваха 1 октомври

02 октомври 2017, 16:01 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Ценово

  • Снимка:
    Пресцентър Община Ценово

Гостуваха им депутатът Адриян Райков, председателят на ОбС Ценово Галина Георгиева, кметът на община Ценово д-р Петър Петров, кметове

 

Членове на пенсионерските клубове от селата Караманово и Новград се събраха заедно, за да отбележат празника на възрастните хора. Техни гости бяха народният представител Адриян Райков, председателят на Общинския съвет в Ценово Галина Георгиева, кметът на община Ценово д-р Петър Петров, кметовете на двете села Диана Копчева и Бисер Блажев и председателят на общинската пенсионерска организация Любен Атанасов.

„Искам да ви пожелая най-вече здраве и дълголетие. Възхищавам ви се, че въпреки трудностите съумявате да продължите напред“, сподели в поздравлението си Адриян Райков.

Д-р Петров се обърна към хората от третата възраст с думите, „Достойният ви живот и безценният житейски опит, мъдростта на годините и стремежът да пазите, продължавате и предавате истинските семейни и обществени ценности ни дават сили да отговаряме с достойнство на предизвикателствата на днешния ден“.

„Малко е да се каже, че за нас вие сте пример за трудолюбие, честност и всеотдайност. Иска ми се на този ден всеки от нас да ви подаде ръка, да ви дари с обич и да почерпи от примера за това, как да се научим да остаряваме с достойнство“, се казва в поздравителния адрес на Галина Георгиева.

Специално внимание беше отделено на хората, които през последните месеци са навършили кръгли годишнини. Те получиха по китка цвете, подаръци и многобройни пожелания да продължат да бъдат жизнени и щастливи. Празникът продължи с много песни и танци. Макар и с посребрели коси, мъжете и жените се веселиха от душа и сърце. Няколко часа, изпълнени с веселие и положителни емоции, дадоха старт на нови приятелства и обещания за поредни срещи.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета