Сложиха ПОС – терминал в Община Две могили - ruse.utre.bg

Сложиха ПОС – терминал в Община Две могили

13 октомври 2017, 17:30 | Русе утре
  • Снимка:
    Община Две могили

Гражданите да представят документ за самоличност

Община Две могили уведомява гражданите и фирмите, които са данъчно задължени към Общината, че от 06.10.2017г. в Център за услуги и информация на гражданите – каса МДТ е поставен ПОС – терминал, чрез, който е възможно заплащане на местни данъци и такси и други услуги с притежавани от лицата дебитни или кредитни карти. При извършване на плащане чрез ПОС-терминал, гражданите е необходимо да представят документ за самоличност. При плащане чрез ПОС терминал, не се дължат допълнителни такси и комисионни.

С въвеждането на плащанията с ПОС – терминално устройство, община Две могили се стреми да улесни максимално своите граждани, предлагайки им съвременни услуги и методи на обслужване. Общината акцентира върху безналичните плащания в администрацията и намаляване на финансовата тежест на задължените лица при извършване на техните плащания.

ПОС – терминала е електронно устройство, посредством, което се извършват безналични плащания с дебитни и кредитни карти. ПОС – терминалите служат за осъществяването на електронни разплащания, при които средства от банковата сметка на картодържателя, преминават в сметката на община Две могили.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Парите