Започва продажбата на билети за мача „Дунав“- „Ботев“ – Пловдив - ruse.utre.bg

Започва продажбата на билети за мача „Дунав“- „Ботев“ – Пловдив

18 октомври 2017, 10:16 | Русе утре
  • Снимка:
    ФК "Дунав"

    Касите на стадиона започват продажбата на билети в 16,45 ч. а вратите отварят в 17,45 ч.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”

Днес, 17 октомври, стартира продажбата на билети за двубоя срещу „Ботев“ Пд. Важният домакински мач за „Дунав“ е на Градския стадион с начален час 19.45. Двубоят на 20.10.2017 ще бъде първи за „Драконите” без вече бившия треньор Веселин Великов.

 

Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 4 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе – в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“. В офисът на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/ няма да се продават билети за следващите три домакински двубоя поради технически причини.

 

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе вече пусна в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката. 

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно. 

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”. Там ще можете да закупите и сезонни карти на цена съответно – централния сектор под козирката 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца и 100 лв. за сектора до централната трибуна. 

Касите на стадиона започват продажбата на билети в 16,45 ч. а вратите отварят в 17,45 ч. Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

 

В събота ще стартира и продажбата на билети за мача срещу "Струмска слава" от 1/8 финалите за купата на България, който ще се състои на 24.10.2017 – вторник от 18.00 ч.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета