Голямото семейство на „МЕДИКА” празнува със спектакъла „Споменът за утре” - ruse.utre.bg

Голямото семейство на „МЕДИКА” празнува със спектакъла „Споменът за утре”

23 октомври 2017, 10:19 | Русе утре
  • Снимка:
    МЕДИКА

Поздравителни адреси и цветя се получиха от областния управител Галин Григоров, кмета на Община Русе Пламен Стоилов, народният представител Пенчо Милков и др.

Над 600 лекари, медицински сестри, партньори и гости на Лечебни заведения „Медика” празнуваха с трупата на Нешка Робева в Доходното здание в петъчната вечер. Най-новият спектакъл на именитата ни съгражданка беше по покана лично на доц. д-р Кирил Панайотов за празника на българския лекар, който се отбелязва на 19 октомври.

Събитието започна с приветствено слово на д-р Панайотов – основател и управител на групата лечебни заведения. Той изказа признателността си за изминатия заедно дълъг път на лекарите, отдали живота си на грижата за другите. Благодари на административния и обслужващия персонал за подпомагащата им роля в осигуряването на първокласно медицинско обслужване. Оценена бе ролята на партньорите на лечебните заведения. След направената равносметка на 14-те години от основаването на Медика, д-р Панайотов анализира и настоящата ситуация. „Днес ние предлагаме добри условия на труд и удовлетворяващо парично заплащане на медицинските специалисти, въпреки всекидневните предизвикателства”, подчерта д-р Панайотов. Поздравителни адреси и цветя се получиха от Областния управител Галин Григоров, кмета на Община Русе Пламен Стоилов, народният представител Пенчо Милков и др.

Публиката остана очарована както от грациозността на артистите, прекрасния микс от стилове и жанрове, така и от синхрона на изпълнението. Спектакълът „Споменът за утре” на трупата на Нешка Робева беше истинска наслада за духа на всекидневно спасяващите живот специалисти и техните гости. И естествения финал на представлението беше с два биса.  Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета