„Топлофикация Русе” ЕАД започва поетапно подаване на топлинна енергия - ruse.utre.bg

„Топлофикация Русе” ЕАД започва поетапно подаване на топлинна енергия

23 октомври 2017, 11:08 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Дружеството с напомняния към етажната собственост

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че във връзка с начало на отоплителен сезон 2017-2018 г., считано от 20.10.2017 г. „Топлофикация Русе” ЕАД започва поетапно подаване на топлинна енергия към вътрешните отоплителни инсталации на своите клиенти.

 

Във връзка с горното е необходимо клиентите на „Топлофикация Русе” ЕАД да приключат всички започнати към момента ремонтни дейности по вътрешните отоплителни инсталации, както и да предприемат действия по обезопасяване на отклоненията от аварирали/демонтирани отоплителни тела.

 

В съответствие с Наредба №16-334 за топлоснабдяването е необходимо на общо събрание на етажната собственост да бъдат определени лица за изпълняване ДЕЙСТВИЯ ПРИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ, СЪХРАНЯВАНЕ НА КЛЮЧ ОТ АБОНАТНАТА СТАНЦИЯ И ДОПЪЛВАНЕ НА СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ. Изборът на конкретните лица, с посочени координати за връзка, се удостоверява пред “Топлофикация Русе” ЕАД с протокол от общото събрание на етажната собственост.

 

При липса на избрано лице за действия при аварийни ситуации, “Топлофикация Русе” ЕАД не носи отговорност за причинени вреди върху собственост и имущество на абонатите в следствие аварии и/или течове от сградни инсталации.

 

При аварии по инсталациите за отопление и битова гореща вода, моля, звънете на денонощен телефон 841 905.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета