Светлана Ангелова поздрави служителите на Инспекцията по труда - ruse.utre.bg

Светлана Ангелова поздрави служителите на Инспекцията по труда

03 ноември 2017, 18:38 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

По случай 110 години от създаването й

110 години отговорност в интерес на държавата и гражданите е сериозен атестат за важното място, което заема Инспекцията по труда в управлението на страната. Поздравявам всички бивши и настоящи служители, които имат личен решителен принос за достигане на европейски условия на труд в България, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова по време на официалното честване на празника в София.

Тя оцени високо работата на стотиците служители в институцията, които ежедневно се грижат и доказват необходимостта от спазване на основните права на трудещите се и осигуряване на здравословен и безопасен труд. 

„Благодаря за вложените сили и енергия в името на нашата безопасност и сигурност на работните места. Пожелавам Ви със същата воля и решителност да бъдете безкомпромисни към неспазване на необходимите условия за безопасен труд и законодателство”, добави зам. – председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание в обръщението си към Румяна Михайлова – изпълнителен директор на Главна инспекция по труда, както и към десетките гости на събитието.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Новините