Благотворителен концерт по случай 60-годишнината на СУ „Йордан Йовков“ - ruse.utre.bg

Благотворителен концерт по случай 60-годишнината на СУ „Йордан Йовков“

10 ноември 2017, 16:57 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Зам.-кметът Наков: Горд съм, че съм бил част от историята на това училище, което ми е дало много

Днес, в Голямата зала на Доходно здание, се проведе благотворителен концерт по случай 60-годишнината на СУ „Йордан Йовков“. На събитието присъстваха зам. областният управител на Област Русе Валентин Колев, зам.-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков, началникът на РУО Росица Георгиева, представители на Русенския университет, директори на училища, преподаватели, родители и ученици.

       Инж. Наков, който е бивш възпитаник на училището, приветства присъстващите и връчи поздравителен адрес на директора на СУ „Йордан Йовков“ Елена Димитрова от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

„Вълнувам се да съм днес тук с вас и да отбележим празника заедно. Уверявам ви, че не съм забравил първите си преподаватели, пожелавам им да са още дълги години здрави. Горд съм, че съм бил част от историята на това училище, което ми е дало много. Пожелавам на всички ученици, преподаватели и на ръководството здраве и нови успехи“, заяви инж. Наков.

В празничната програма се включиха Детско – юношески фолклорен ансамбъл „Зорница”, Студио за модерен балет „Фрийдъм“, Тамбурашки оркестър „Русе“ при Общински детски център за култура и изкуство, Диян Генчев, който също е бил възпитаник на училището, както и настоящи ученици на СУ „Йордан Йовков“.

По време на тържеството бяха връчени грамоти и награди на изявените ученици.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета