"Вдъхновяващи истории на успели българи" представят в библиотеката - ruse.utre.bg

"Вдъхновяващи истории на успели българи" представят в библиотеката

14 ноември 2017, 12:32 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Печатната книга съдържа 50 истории на вдъхновяващи българи ,7 от които са русенци

Книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ ще бъде представена от 18:00 часа в регионална библиотека „Любен Каравелов“ в Русе. Това е проект на онлайн списание „Амбиция“. Печатната книга съдържа 50 истории на вдъхновяващи българи ,7 от които са русенци, написани от 10 автори в продължение на 2 години.

Като допълнение към печатното издание се разпространява безплатната електронна книга и аудио книга с 11 истории. В книгата са включени истории на българи от цял свят в различни сфери на дейност и с различни разбирания за успеха - иноватори, спортисти, музиканти, художници, майки, бизнесмени, фотографи, бохеми, пътешественици.

Сред тях са русенците Десислава Николова, основател на „Моторета Груп” и живяла дълги години в Китай; Валентина Щайн, създаваща персонализирани детски книги в Берлин; Станислав Събев, културист в САЩ и съветник по въпросите за тренировки и хранене; д-р Антон Борисов, ветеринарен лекар във Франция; Цвета Трендафолова, дизайнер на бижута за големи модни марки; Ралица Паскалева, актриса; Любен Рабчев, бизнесмен; Таня Кънчева, моден дизайнер в Лондон; Явор Попов, икономист, следвал и работел в Англия, но завърнал се в България; Ивелина Димитрова, занимаваща се с благотворителни каузи.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета