LED трон, LED Снежанка пред Общината и над 400 коледни украшения в града - ruse.utre.bg

LED трон, LED Снежанка пред Общината и над 400 коледни украшения в града

18 ноември 2017, 11:00 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

70 нови светещи елемента под формата на звезди, лъчове и др. ще обогатят и обновят украсата в кварталите на града

Четири броя обемни LED фигури ще са новите попълнения, които ще бъдат подредени в традиционния Коледен кът пред Община Русе. Сред тях са Снежанка и голям трон, подходящ за сядане.

70 нови светещи елемента под формата на звезди, лъчове и др. ще обогатят и обновят украсата в кварталите на града, като поетапно ще се започне с главните улици, водещи към кв. „Дружба“ и кв. „Чародейка“. С възстановени 37 на брой елемента пък е увеличена украсата по основните булеварди, прилежащи на кварталите „Възраждане“ и „Здравец“.

Ансамбълът на пл. „Батенберг“ също е обогатен с нова четириметрова светеща коледна елха, а в центъра на града отново ще грейнат общо три – 13-метровата елха до коледния кът; естествената 13-метрова елха пред Доходното здание и 6-метрова изкуствена елха на площад „Хан Кубрат“. Светещи стрингове ще красят 4 бр. дървета на пл. „Свобода“, 2 бр. дървета и беседката на пл. „Батенберг“.

Общият брой на монтираните коледни елементи в целия град наброява 406, а за Коледния базар, организиран от Община Русе, ще бъдат монтирани 27 броя павилиона на пл. „Свобода“Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета