Утре връчват наградите на Община Русе в сферата на туризма „Дунавски Лимес“ 2017 - ruse.utre.bg

Утре връчват наградите на Община Русе в сферата на туризма „Дунавски Лимес“ 2017

30 ноември 2017, 13:26 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Събитието ще бъде с участието на група „Петте сезона“ с художествен ръководител Стефан Диомов

По време на официална церемония утре вечер ще бъдат връчени наградите на Община Русе в сферата на туризма „Дунавски Лимес“ 2017. Началото е в 18.30 часа в Доходното здание. Събитието ще бъде с участието на група „Петте сезона“ с художествен ръководител Стефан Диомов. Гласуването в петото издание за наградите в Интернет завърши на 17 ноември. Резултатите ще бъдат обявени утре. 

Участниците са разпределени в три различни категории: 

– Любимо заведение 

– Места за настаняване на база най-висока заетост на легловата база от клас “А” и клас “Б” (Съгласно Закон за туризма и Наребда за изискванията към места за настаняване и заведения за хранене и развлечения и реда за определяне на категория, отказ, понижаване, спиране на действието и прекратяване на категорията.) 

– Най-оригинален туристически продукт за град Русе 

Категориите “Любимо заведение и “Най-оригинален туристически продукт” ще бъдат оценявани пряко от жителите и гостите на Община Русе чрез нарочна онлайн анкета, поместена в сайта на Община Русе.  

Отличените места за настаняване са  избрани на база официална справка на Община Русе за внесения туристически данък и заетостта в съотношение с легловата база за периода от една календарна година. 

Право на участие в конкурса имаха всички места за настаняване, заведения за хранене и развлечение, сдружения и институции провеждащи събития свързани с туризма и туристически агенции и туроператорски фирми опериращи на територията на Община РусеКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета