Близо 200 малчугани се включиха Коледния турнир за купата на „Драконче“ - ruse.utre.bg

Близо 200 малчугани се включиха Коледния турнир за купата на „Драконче“

09 декември 2017, 14:12 | Русе утре
 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

  „Щастлив съм да ви поздравя от името на кмета Пламен Стоилов и да ви пожелая да сте бъдещите големи звезди на футболен клуб „Дунав“, заяви Веселин Богданов

 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

На събитието присъстваха още старши треньорът на ФК «Дунав» Малин Орачев

Близо 200 малчугана от русенските детски градини се включиха днес в традиционния Коледен турнир за купата на Детски футболен клуб „Драконче“, който се провежда в зала „Дунав“.

Турнирът беше открит от народния представител от ПП ГЕРБ Пламен Нунев, а от името на кмета Пламен Стоилов директорът на ОП „Спортни имоти“ Веселин Богданов връчи поздравителен адрес на представителя на ДФК „Драконче“ Росилина Симеонова. На събитието присъстваха още старши треньорът на ФК «Дунав» Малин Орачев, председателят на ДФК „Звездичка“ - Бургас Петър Алексиев, родители, спортисти, треньори, спонсори и гости.

Всички те аплодираха бурно малките танцьори от детска градина „Русалка“ с ръководител Пенка Филипова, които се включиха с изпълнение на народни танци.

„Щастлив съм да ви поздравя от името на кмета Пламен Стоилов и да ви пожелая да сте бъдещите големи звезди на футболен клуб „Дунав“, заяви Веселин Богданов.

В края на официалната церемония Пламен Нунев даде символичен старт на първата футболна среща.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета