Пламен Нунев награди победителите в Коледния турнир в Долна Студена - ruse.utre.bg

Пламен Нунев награди победителите в Коледния турнир в Долна Студена

25 декември 2017, 10:00 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

    Организатори на събитието бяха кметство Долна Студена съвместно с общинската структура на ГЕРБ в Ценово

ГЕРБ ще продължи да подпомага организирането на такива спортни прояви, каза народният представител

Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев награди на Рождество победителите в традиционния Коледен турнир по футбол на малки врати. Купата, грамота, медали и предметни награди получиха футболистите на „Локо Гарата“. Втори са „Баварци“ , а трети остана тимът „Легендите“. 

„ГЕРБ ще продължи да подпомага организирането на такива спортни прояви. Подкрепата на Община Ценово за спорта като цяло е видима през цялата година и личи не само в наградите днес“, каза народният представител Пламен Нунев, който пожела светли празници на участници и присъстващи зрители и по – добра нова 2018 година. 

Пластиката за най – добър вратар заслужи Илиян Илиев, за най – добър голмайстор – Ивайло Иванов, а за най – полезен играч бе определен Георги Върбанов. 

Награди връчи още кметът на Долна Студена Николай Николов в присъствието на председателя на Общински съвет – Ценово и общински ръководител на ГЕРБ Галина Георгиева и кмета на Община Ценово д-р Петър Петров. 

Две мрежи за врати и означителни знамена за игрищата подари на кмета Николов Димитър Димитров - председател на Областния съвет на БФС, който бе главен съдия по време на турнира. 

Общо десет отбора мериха сили на терена с изкуствено покритие в село Долна Студена. 

Организатори на събитието бяха кметство Долна Студена съвместно с общинската структура на ГЕРБ в Ценово.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета