Русенският драматичен театър започва годината с премиера - ruse.utre.bg

Русенският драматичен театър започва годината с премиера

01 януари 2018, 09:00 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

На сцената през януари ще се играят две пиеси на Кен Лудвиг

Русенският драматичен театър започва годината  с премиера и продължава с още три постановки от майстори на комедията. На сцената през януари ще се играят две пиеси на Кен Лудвиг, автор на едни от най-добрите фарсове в наше време. 

Първото заглавие е премиерата на русенския театър “Любов с гръмотевици”. Комбинацията от Христо Гърбов и блестящите актьори от русенската трупа, гарантират качествена доза смях в новия спектакъл. 

Режисьор е Орлин Дяков, чието “Легло за трима” също ви очаква в януарската програма. “Примадони” е второто заглавие от известния комедиограф, което ще видим на русенска сцена. Спектакълът е на бургаския театър “Адриана Будевска”.

 

В него участва Александър Кадиев, когото може би познавате от малкия екран в часовете преди обяд. Последният спектакъл за януари е на Драматично-куклен театър “Иван Радоев” - Плевен. “Островът на робите” гостува в един град на свободния дух.

 

Режисьор на постановката е Васил Василев, директор на плевенската трупа. Пиесата е на Пиер дьо Мариво, който е също класик – комедиограф.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета