Продължава почистването на улици и тротоари в община Русе с цялата налична техника - ruse.utre.bg

Продължава почистването на улици и тротоари в община Русе с цялата налична техника

27 февруари 2018, 16:52 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Все още има свободни места в паркинга под Арена Русе, както и в зоните за кратковременно паркиране в централната градска част

Продължава почистването на улици и тротоари в община Русе с цялата налична техника на снегопочистващите фирми. Кметът Пламен Стоилов разпореди масирано осоляване на улици и тротоари, както и призова водачите на автомобили към внимателно шофиране. През целия ден в Община Русе постъпват сигнали от граждани, на които се реагира своевременно.Припомняме, че заради усложнената зимна обстановка, снеговалеж и снегонавявания, със заповед на кмета от днес, учебните занятия са отменени до 1 март, четвъртък, включително, на територията на град Русе и цялата община.

„Благодаря на всички шофьори, които се съобразиха с призива на Общината и вече ползват активно двата подземни паркинга, като паркингът под Доходно здание вече е със запълнен капацитет. Все още има свободни места в паркинга под Арена Русе, както и в зоните за кратковременно паркиране в централната градска част, заяви Стоилов.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета