Светлана Ангелова почете Националния празник в Две могили и Баниска - ruse.utre.bg

Светлана Ангелова почете Националния празник в Две могили и Баниска

03 март 2018, 14:40 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

Ангелова се включи и в националната инициатива „Пробуждане с хоро“

Народният представител от ГЕРБ  Светлана Ангелова положи цветя  по случай Националния празник 3-и март в местността „Балабан дере“ край село Баниска. Сред официалните лица бяха още кметът на Община Две могили Божидар Борисов, общински съветници, кметът на кметство Баниска Ангелина Начева, много местни жители.

Трети март предопределя бъдещето на България и поставя началото на изграждането на модерната българска държава след столетия безправие на нашия народ в пределите на Османската империя. Прекланям се пред хилядите воини от няколко държави и българските опълченци, дали живота си за нашата свобода, каза в словото си  Ангелова.

Тя  бе и  почетен гост на честването в Две могили. На площад „Филип Тотю“ се състоя празничен концерт и тържествено бе издигнато националното знаме. Ангелова се включи и в националната инициатива „Пробуждане с хоро“, символ на национално единение и на която общината е партньор за поредна година. На хорото се хванаха още председателят на Общински съвет – Две могили Христина Ефтимова, кметът на Община Две могили Божидар Борисов, общински съветници и местни жители.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Новините