Затварят движението за МПС от ул. „Тича“ до ул. „Сърнена гора“ - ruse.utre.bg

Затварят движението за МПС от ул. „Тича“ до ул. „Сърнена гора“

01 април 2018, 09:00 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

От 2 април 2018 г. до 18 май 2018

Във връзка с изпълнението на обект: „Изграждане на пешеходна зона по ул. „Чипровци“ и благоустрояване на околните пространства между ул. „Шипка“ и ул. „Тича“, гр. Русе, ул. „Чипровци“ се затваря за движение на МПС в участъка от ул. „Тича“ до ул. „Сърнена гора“ за периода от 2 април 2018 г. до 18 май 2018 г.

 

Въвежда се временна организация на движението (ВОБД) по съседните отворени за движение улици, сигнализирана с пътни знаци и табели, съгласно одобрения от сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР, гр. Русе и Община Русе проект за ВОБД и Наредба 3/2010 г. на МРРБ.

 

Обходният маршрут за автомобилния поток е от ул. „Чипровци“ по ул. „Тича“, ул. „Лозен планина“ и ул. „Сърнена гора“ за двете посоки на движение.

 

Автобусни линии с номера 5, 19 и 30 ще се движат двупосочно по ул. „Сърнена гора“ в участъка от ул. „Чипровци“ до ул. „Петрохан“ и ул. „Згориград“.

 

Умоляват се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, съгласно проекта, а пътуващите с обществения  градски транспорт да се пренасочат към спирките по ул. „Чипровци“, ул. „Петрохан“ и ул. „Згориград“.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета