Утре - Великденско съкровище в парка - ruse.utre.bg

Утре - Великденско съкровище в парка

08 април 2018, 09:00 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

Събитието e подарък на младите ротарианци за децата на Русе

   За пета поредна година Интеракт клуб – Русе, към Ротари клуб Русе, организира проект „Великденско съкровище“. Младежите канят малки и големи граждани на Русе, да севключат в игрите в Парка на младежта на 09 април 2018 г., понеделник. Началото на събитието е в 11,00 часа, ентусиастите ще се състезават в игри под надслов „Направи и полети“, „Пролетна надпревара“ и много други забавления. Всеки ще може да се включи и в организираната томбола, която ще се тегли на два пъти -  в 14:00ч. и в 18:00ч.

   През целия ден жителите на град Русе ще могат да се насладят на много забавления, музика и танци. За участниците, представили се най-добре, са подготвени сладки лакомства и награди.

   Събитието e подаръкът на младите ротарианци за  децата на Русе и цели да направи Великденския ден още по-цветен, усмихнат и забавен за русенци. Предвидените игри включват още: „Във вихъра на танца“, , „Украси своята кошничка“, „Преобрази се“, а голямото приключение ще впусне участниците в търсене на скрито съкровище!

   Младежите от Интеракт клуб Русе, част от най-голямата в света хуманитарна организация Ротари, ще ви очакват в Парка на младежта от 11:00 часа, усмихнати и готови за безброй забавления!

 

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета