МВР прави справки и извършва услуги и по електронен път - ruse.utre.bg

МВР прави справки и извършва услуги и по електронен път

28 април 2018, 09:00 | Русе утре
  • Снимка:
    ОД МВР Русе

Това става през интернет страницата на МВР / https://www.mvr.bg/ - в рубриката „Административни услуги“

ОДМВР-Русе напомня на гражданите, че за тяхно улеснение е създадена възможност чрез интернет да се правят справки по електронен път за услугите, извършвани от МВР, а също да извършват плащания на такси и глоби чрез интернет. Това става през интернет страницата на МВР / https://www.mvr.bg/ - в рубриката „Административни услуги“, под рубриката „Електронни услуги и справки“.

 

Могат да се извършват справки за издадени и неполучени български лични документи; за валидността на документите; за задължения по документи, издадени от Пътна полиция-МВР; и други. Например в опция под заглавие „Задължения по документи, издадени от Пътна полиция-МВР“, може да се направи справка за задължения по фиш, акт за установяване на административно нарушение, наказателно постановление. Необходимо е да се въведе ЕГН или номер на свидетелство за управление на МПС, или на издадения документ /фиш, наказателно постановление/. На същото място може да се извърши и плащане по електронен път. От Пътна полиция призовават гражданите да използват възможностите за справки и плащане по електронен път, с което бързо могат да получат актуална информация и да изплатят задълженията си, без да губят време и за да избегнат евентуални санкции.

 

Повече подробности можете да научите в сайта на МВР, в Портала за електронни административни услуги на Министерство на вътрешните работи - https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/Home/Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Новините