В зала „Локомотив“ откриха Международното състезание „Дунавски звездички“ - ruse.utre.bg

В зала „Локомотив“ откриха Международното състезание „Дунавски звездички“

12 май 2018, 13:24 | Русе утре
 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

  Участие вземат 67 момчета и момичета

 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

 • Снимка:
  Пресцентър Община Русе

Заместник-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева приветства участниците

В зала „Локомотив“ се състоя откриването на Международното състезание „Дунавски звездички“, чиято първа част по спортна гимнастика за момчета и момичета до 10-годишна възраст се провежда днес.

 

Заместник-кметът по комунални дейности  Наталия Кръстева  приветства участниците,  пожела успех и ги насърчи да продължават да бъдат упорити, да спортуват и служат за добър пример. Тя връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе  Пламен Стоилов на председателя на Спортен клуб „Акро“  Димитър Митев. В него се казва: „Осъществяването на подобна инициатива насърчава младото поколение да води активен начин на живот и да обича спорта – важни ценности, които възпитават и надграждат личността. Поздравявам Ви за организацията и инициативността!“. 

Участие вземат 67 момчета и момичета от клубовете АКРО - Русе, “Локомотив - Тончо Тодоров” - Русе, “Светкавица” Търговище, “Левски” София, “Етър стил” Велико Търново, “Юнак” Хасково, “Динамо” Румъния и Молдова. Втората част от Международния турнир „Дунавски звездички“ ще е по художествена гимнастика и ще се състои на 26 май, а на 27 май ще се проведе зонално първенство по масова гимнастика.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета