Седмицата на община Две могили завърши с тържество - ruse.utre.bg

Седмицата на община Две могили завърши с тържество

14 май 2018, 09:27 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Областна управа

  • Снимка:
    Пресцентър Областна управа

Дойдоха зам.-губернатор и депутат

Заместник- областният управител Валентин Колев беше сред официалните гости на тържеството  по случай честванията на Седмицата на община Две могили.

Той приветства жителите и гостите на общината,  им пожела им здраве и празник, споделен и изпълнен с ведро настроение за всеки. Колев поздрави за професионализма и енергията ръководството на общината и заяви, че администрацията в Две могили ще продължи да работи за европейското развитие на общината и просперитета на жителите му. Той отбеляза, че присъствието на народен представител и представител на държавнатата власт са знак, че общината се ползва и ще продължи да се ползва с подкрепата на тези институции.

Програмата беше изпълнена с много  песни и танци.

Домакин на събитието беше кметът Божидар Борисов, присъстващи бяха още народният представител Светлана Ангелова, кметове на общини от региона, общински съветници, представители на побратимени общини и други.

Тържествата на общината започнаха във вторник на 8 май с фолклорен празник в района на пещера Орлова чука и завършиха с празника на града на 12 и 13 май.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета