Депутатът Пламен Нунев и кметът Пламен Стоилов откриха пенсионерски клуб „Липник“ - ruse.utre.bg

Депутатът Пламен Нунев и кметът Пламен Стоилов откриха пенсионерски клуб „Липник“

14 май 2018, 14:53 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

    Аз и моите колеги сме поели ангажимент да ви помагаме и ще продължим да го правим занапред“, каза Нунев

Предстои ГЕРБ – Русе да предостави 30 нови стола още през този месец

Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и председателят на сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ – Област Русе  Петинка Митева откриха напълно обновения пенсионерски клуб „Липник“. Той е в село Николово /Община Русе, гост беше кметът  на селото  Марийка Генова и много гости. 

„Виждам, че имате голямо желание да се събирате тук всеки ден, за да пеете и разговаряте по вълнуващите ви теми. Радвам се, че сте като едно голямо семейство. Аз и моите колеги сме поели ангажимент да ви помагаме и ще продължим да го правим занапред“, каза Нунев при откриването.

 

Предстои ГЕРБ – Русе да предостави 30 нови стола още през този месец, обеща депутатът. Други 70 нови стола ще получи друг пенсионерски клуб в селото.

Сградата на клуба е изцяло обновена с общинско финансиране, подменена е покривната конструкция, сменена е дограмата, подменени са ВиК, ел. инсталациите, монтирани са нови врати, извършено е пълно освежаване и е поправен пода. Закупено е ново обзавеждане –печка за отопление и др. Председателят на клуба благодари от сърце и името на всички за стореното добро дело. Гостите бяха поздравени с песен и дарени с пита.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета