Кметът Стоилов покани медалистите от японския шампионат по карате - ruse.utre.bg

Кметът Стоилов покани медалистите от японския шампионат по карате

21 май 2018, 15:45 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Община Русе

    Ангел Вецов и Стилиян Петков са многократни медалисти и в други първенства

Стоилов подари на медалистите знаме на Русе и им пожела успех

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов се срещна с Ангел Вецов и Стилиян Петков, които постигнаха грандиозен успех в провелия се в края на април японски шампионат по карате киокушин-кан „All Japan“. На срещата присъства и председателят на СК „ИПОН-Русе“ Мирослав Барбов. 

Ангел Вецов стана шампион в категория до 85 килограма. По пътя си към златото той успя да преодолее трима японски каратисти, като по този начин стана единственият българин, стигнал до титлата. Стилиян Петков спечели сребърен медал в категория до 65 килограма. Той се справи с японец и руснак, а на финала отстъпи пред състезател от Казахстан. Ангел Вецов и Стилиян Петков са многократни медалисти и в други първенства. 

Стоилов подари на медалистите знаме на Русе и  им пожела успех. „Бъдете здрави и запазете желанието си за нови победи. За русенци е чест, че талантливи момчета като вас прославят града ни.“ От своя страна, младите медалисти, заедно с техния треньор, подариха на русенския градоначалник часовник и календар със снимки на състезатели и логото на клуба.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета