Знамената на Ротари преминаха през площада - ruse.utre.bg

Знамената на Ротари преминаха през площада

03 юни 2018, 09:52 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър Областна управа-Русе

Избират нов управителен съвет на организацията

Областният управител на област Русе Галин Григоров беше сред официалните гости на 11-та годишна конференция за Ротари Дистрикт 2482 България. Той заяви, че за него е чест и привилегия да е част от събитието събитие, което се проведе за първи път в Русе. „Поздравявам Ви за последователността и амбицията за осъществяването на общата цел – да върнем вярата в доброто“ заяви губернаторът. Григоров подчерта, че най-важното е приятелството, което е изградено през годините и ще остане завинаги. Областният управител отправи пожелания към всички присъстващи за здраве, вдъхновение и сили в борбата за едно по-добро бъдеще, както и прекрасни спомени от Русе. Той връчи и поздравителен адрес на дистрикт гуверньора 2017 – 2018 г. доц. д-р Емил Коцев, в който се казва:

„Считам, че съвременния и изключително динамичен свят, изпълнен с множество предизвикателства изисква съвместното преодоляване на всяка трудност!“

По време на конференцията, която продължава два дена бяха обсъдени публичния имидж, развитието на членството и приятелството. На срещата ще бъде приет и годишния отчет за изминалата ротарианска година и ще бъде представен бюджета за идната година. Кулминацията ще бъде избора на управителен съвет за предстоящата 2018/2019 ротарианска година.

Събитието беше открито от парад на клубните знамена от цялата страна, които преминаха от сградата на Държавната опера до Паметника на Свободата, където беше поднесен венец и до Доходното здание.

На конференцията присъстваха още заместник-кметът по устройство на територията Димитър Наков, бивши дистрикт гуверньори, както и ротарианци от страната и чужбина. Специален гост беше Лейла Ристели, представител на Президента на РИ Йън Райзли.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета