Евродепутатът Андрей Новаков и депутатът Пламен Нунев посетиха Бяла - ruse.utre.bg

Евродепутатът Андрей Новаков и депутатът Пламен Нунев посетиха Бяла

04 юни 2018, 09:00 | Русе утре
 • Снимка:
  Пресцентър ГЕРБ Русе

  След срещата евродепутатът и колегите му инспектираха ремонтните дейности на спортния комплекс и разгледаха плувния басейн в Бяла

 • Снимка:
  Пресцентър ГЕРБ Русе

 • Снимка:
  Пресцентър ГЕРБ Русе

Обсъдиха приоритетите на общината, икономическото развитие на региона и възможностите за европейско финансиране

Андрей Новаков, член на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП и Пламен Нунев, народен представител от ГЕРБ в и областен координатор на партията вчера Община Бяла.  

Евродепутатът, народният представител и кметът на Община Бяла Димитър Славов положиха цветя пред паметника на Панайот Волов.

Проведена бе и работна среща с ръководството на общината. Бяха обсъдени приоритетите на община Бяла, икономическото развитие на региона и възможностите за европейско финансиране. По време на срещата Андрей Новаков запозна присъстващите с акцентите на събитието, което организира на 21.06.2018 г. в зала „Европа” в Русе, свързано с кохезионната политика на ЕС след 2020 г. и с представянето на нова интернет платформа за подпомагане на малките и обезлюдени населени места в България.

След срещата евродепутатът и колегите му инспектираха ремонтните дейности на спортния комплекс и разгледаха плувния басейн в Бяла. Гостите посетиха заедно с председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов и кмета на Копривец Емил Георгиев строителния обект на бъдещата многофункционална спортна площадка в Копривец. Евродепутатът разгледа и разговаря с игумена на манастира „Света Петка“ в началото на селото, където се изгражда нов православен храм.

Те бяха специални гости и на откриването на второто издание на събора на българската песен и танц „Бяла 2018” Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Новините