Над 10 души посетиха приемната на дерутата д-р Андриан Райков в Кривня - ruse.utre.bg

Над 10 души посетиха приемната на дерутата д-р Андриан Райков в Кривня

04 юни 2018, 15:01 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

Днес родители на деца в местния филиал на детската градина за пореден път се оплакаха от функционирането му

Над 10 души посетиха приемната на народния представител Андриан Райков, която се проведе днес в село Кривня. Приемната се проведе в кмеството на населеното място и на нея присъства и кметът Реджеб Аков.  

Разнообразни теми и проблеми поставиха местните жители. Възрастни хора се жалваха на депутата за доставени дърва за огрев в обем по – малък от заявения първоначално.

Още преди година общински съветник сезира на три пъти общинската администрация за съществуващи проблеми там. Филиалът не работи постоянно, а липсват и достатъчно кадри, отбелязва съветникът.

В тази връзка Общински съвет - Ветово прие доклада за дейността на временната комисия, която бе сформирана във връзка с редица проблеми, констатирани в детските градини и ясли на територията на Община Ветово. Същите бяха тема и на оживен дебат по време на заседание на ОбС - Ветово.

Днес родители на деца в местния филиал на детската градина за пореден път се оплакаха от функционирането му и настояха депутатът да се намеси и се вземат мерки.

 

Собственици на кошери изразиха недоволство от оповестяването при третиране на посеви и др., защото при ненавременното му осъществяване загиват пчелни семейства.

 

Живущите там поискаха да има постоянно полицай и свещеник в църквата, който да идва по – често.

 

Андриан Райков пое ангажимент да съдейства при разрешаване на поставените въпроси съобразно своята компетентност или да сезира съответните държавни органи и общинска власт.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Новините