Пламен Нунев откри турнир по футбол в Караманово - ruse.utre.bg

Пламен Нунев откри турнир по футбол в Караманово

09 юни 2018, 15:16 | Русе утре
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ Русе

    Нунев подари два спортни екипа с логото на ФК „Дунав“ – Русе, които бяха връчени на най – добрите

В турнира премериха сили три отбора - от селата Ценово, Караманово и Новград

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Русе Пламен Нунев откри днес турнир по футбол на малки вратички за ветерани. Събитието се проведе на игрището с изкуствено покритие в село Караманово и бе организирано за първи път от общинската структура на ГЕРБ – Ценово.

В турнира премериха сили три отбора - от селата Ценово, Караманово и Новград. Победител стана отборът на Новград. Втори е тимът на Караманово, а трети остана този на Ценово. След битката за купата, победителите се изправиха срещу отбора на ГЕРБ Ценово, състава на който бе от общинския ръководител и председател на общински съвет Галина Георгиева, кметовете на селата Караманово - Бисер Блажев, Долна Студена - Николай Николов и Новград - Диана Копчева, ветерана на кметовете Тодор Асенов и членове на ръководството. Отборът на ГЕРБ победи с 2:0.

 

На участниците бяха връчени награди, грамоти и други награди от ГЕРБ.  Нунев подари два спортни екипа с логото на ФК „Дунав“ – Русе, които бяха връчени на най – добрите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета