Зам.-кметът Наталия Кръстева присъства на закриването на Лятна детска академия - ruse.utre.bg

Зам.-кметът Наталия Кръстева присъства на закриването на Лятна детска академия

13 юли 2018, 15:05 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Община Русе

В Лятната академия взеха участие 130 деца на възраст от 10 до 18 години

Днес, в Канев център, се състоя закриването на осемнадесетата поредна Лятна детска академия, организирана от Фондация „Бистра и Галина“ със съдействието на Община Русе по програма „Малки творчески проекти“ за финансиране на проекти в областта на изкуството и културата.  

На закриването, децата от различните класни стаи показаха уменията, които са придобили през изминалите две седмици. На събитието присъства зам.-кметът по комунални дейности в Община Русе г-жа Наталия Кръстева, която поздрави организаторите на събитието за дългогодишния им принос към възпитаването на децата от град Русе. В Лятната академия взеха участие 130 деца на възраст от 10 до 18 години, които в продължение на две седмици се занимаваха с различни и нетрадиционни занимания под ръководството на преподаватели, професионалисти в съответната област.    

Академията предлагаше следните класни стаи: „Начално програмиране“, „Пантомима“, „Играем си на куклен театър“, „Рисуване“, „Оцеляване в дивата природа“, „В чудния свят на растенията“, „От нищо нещо“, „Културно-историческо наследство и археология“, „Дебати и ораторска реч“, „Фотография“ и „Съвременен танц“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета