Глория: Не влизам във Вип Брадър! - ruse.utre.bg

Глория: Не влизам във Вип Брадър!

08 август 2018, 12:54 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Планета тв

Всяка година, от 6 години насам, получавам покани от продуцентите на предаването и всеки път отказвам, призна русенката

Глория истински се наслаждава на лятото, а снимките й в социалните мрежи разкриват, че певицата сияе от щастие, съобщава Планета тв. Мнозина си задават въпроса на какво се дължи невероятното излъчване на изпълнителката, а тя не крие – на вътрешна хармония и на умението пълноценно да се радваш на живота и неговите предизвикателства. А морето?

“Морето е като любовта ! Дори ти да си тръгнеш от него, то не си тръгва от теб! Знаеш ли, защо се връщаш при него непрекъснато? Дава ти тишина, за да чуеш отговорите! А любовта винаги е правилният отговор на всеки въпрос! Единственият правилен“, категорична е Глория.

Певицата признава, че е завладяна и от нова страст, която изпълва дните й край морския бряг. И това е падъл борд сърф - лека и все по-бързо добиваща популярност  разновидност на сърфа, за която Глория дава следния отзив:

“Страхотно е, препоръчвам го! Ако можеш да плуваш и обичаш предизвикателствата, разбира се.“

Звездата на музикална компания “Пайнер“ внася яснота и по повод публикациите в жълтите медии, свързващи я с участие в предстоящото издание на “Вип Брадър”.

“Не влизам във Вип Брадър! Моля, не разпространявайте невярна информация! Всяка година, от 6 години насам, получавам покани от продуцентите на предаването и всеки път отказвам, защото не разбирам подобен род формати! След като откажа, чета ужасни неща за себе си. Ако е реалити, свързано с музика и танци, с удоволствие бих участвала! Уважавайте решението и личното ми пространство! Благодаря“, категорична бе звездата в своите профили в социалната мрежа.

Етикети
Глория


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета