АПИ с искане до „Пътна полиция“ до завършването на ремонта на пътя Русе - Бяла в участъка да има полицейски патрул - ruse.utre.bg

АПИ с искане до „Пътна полиция“ до завършването на ремонта на пътя Русе - Бяла в участъка да има полицейски патрул

30 август 2018, 06:53 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    АПИ

Отсечката е на биндер, предстои полагането на последния асфалтов пласт и поради това е без пътна маркировка

В момента се ремонтират близо 15 км от път I-5 Русе - Бяла, в участъка от разклона за село Пиргово до отбивката за Две могили. Отсечката е на биндер, предстои полагането на последния асфалтов пласт и поради това е без пътна маркировка. По време на ремонтните дейности е въведена временна организация на движението, която е съгласувана от „Пътна полиция“. Поставени са необходимите пътни знаци и скоростта на движение е ограничена до 50 км/ч, която не се спазва от голяма част от шофьорите.

В тази връзка Агенция „Пътна инфраструктура“ отправи искане до „Пътна полиция“ до приключването на строителните дейности, които се предвиждат да бъдат до 30 септември, в района на отсечката да има постоянно полицейски патрул, който да следи за стриктното спазване на правилата за движение.

Агенция „Пътна инфрластруктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и въведената временна организация по време на извършващите се и в момента ремонтни дейности.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета