Селекционерите в Русе: Групата е много трудна, предстоят тежки битки! - ruse.utre.bg

Селекционерите в Русе: Групата е много трудна, предстоят тежки битки!

12 септември 2018, 10:32 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Община Русе

Шестимата треньори се обединиха около едно мнение по време на официалната пресконференция

Русе, България, 11 септември, 2018. Група „В“ от първата фаза на световното първенство по волейбол за мъже, която се провежда в Русе събра в един поток изключително класни отбори като олимпийския шампион Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет. Всички селекционери се обединиха около мнението, че предстоят много тежки битки и волейбол от най-високо ниво. Ето какво казаха селекционерите на официалната пресконференция преди старта на шампионата.

Ренан Дел Зото, селекционер на Бразилия:

"Групата в Русе е много тежка. Ще направим всичко възможно да реализираме победи и да продължим напред. Резултати от първата фаза са изключително важни за следващия етап и за попадане във финалната шестица в Италия. Затова ще бъдем подготвени и концентрирани за максимален брой победи".

Стефан Антига, слекционер на Канада:

"От името на Канада и на целия ни отбор поздравявам Русе. В този град има отлични условия за един такъв голям форум, като световното първенство по волейбол за мъже. Групата ни е с много класни отбори. Очаквам трудни и оспорвани битки и волейбол на високо ниво".

Лоран Тили, селекционер на Франция:

"Подкрепям изцяло мнението на колегата Стефан Антига от Канада. Тук, в Русе потокът е изключително труден, с много класни съперници. Предстоят тежки битки. Ние играем мач за мач и естестествено преследваме победи и продължаване напред в шампионата".

Гидо Вермюлен, селекционер на Холандия:

"Залата в Русе е много хубава и предразполага всички да дадат най-доброто от себе си, за да се получи волейбол от високо ниво. Много сме развълнувани, защото Холандия е за първи път на световно първенство от 16 години насам. Ще се постараем да се представим по най-добрият начин за да се класираме във втората фаза от шампионата, което е и нашата цел. На световното участват 24 отбора, така че няма лесни мачове, като на игрището всеки ще покаже на какво е способен".

Раул Лозано, селекционер на Китай:      

"Групата е много тежка, с класни съперници. Но ние ще се борим и ще дадем всичко от себе си в тези мачове. Постарали сме се да се подготвим по-най добрия начин за това първенство и ще се опитаме да дадем най-доброто, и ако може да продължим в следващата фаза. Поздравявам Русе и българската федерация за отличните условия на това световно първенство".

Мохамед Моселхи Ибрахим, селекционер на Египет:

"Групата е много трудна, но за нас е чест да бъдем тук, в Русе и да играем срещу едни от най-добрите отбори в света. Не само Бразилия, но и останалите тимове разполагат с класни състезатели. Ние обаче също имаме опитни и добри играчи и ще борим във всеки мач".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Дунав