Откриха учебната година в СУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ" - ruse.utre.bg

Откриха учебната година в СУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ"

17 септември 2018, 17:27 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Областна администрация

Заместник областният управител г-н Валентин Колевприветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве и една успешна нова учебна година

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев участва в тържественото откриване на новата учебна година в СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“.

Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве и една успешна нова учебна година.

„Скъпи ученици, Вие поемате по един нов път! Вярвайте в своите учители!“ заяви още г-н Колев.

Той поздрави и учителите, като изрази увереност, че те ще бъдат все така отговорни, както са били в годините до сега и ще възпитават и обучават децата така както трябва.

Заместник областният управител се обърна и към родителите посочвайки, че са поверили децата си в един педагогически колектив, който много години се старае да дава добро обучение и че са направили правилен родителски избор.

В края на словото си, той призова всички да вярват повече в педагозите, да им помагат и заедно да бъдат едно цяло, защото това е пътя към успеха.

Сред официалните гости бяха още народният представител от 19-ти МИР г-н Пенчо Милков, заместник-кметът на община Русе по икономика, инвестиции и собственост г-жа Наталия Шилкова, представители на Русенски университет „Ангел Кънчев“, както и г-жа Марина Сергунина, аташе в Генералното консулство на Русия в Русе.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета